WE HAVE MOVED

.WE HAVE MOVED - CLICK HERE

Se Super Bowl 2012 Gratis - New England Patriots vinder nattens Super Bowl over New York Giants

SE Superbowl 2012 Gratis :
Vi Sender Hele Natten
Kampen kan ses direkte på TV3+, men der er også mulighed for at skifte sofaen ud med et biografsæde og dermed se kampen i et større selskab.. Her var alle talerne sensationelt kvinder, for som arrangørerne sagde:”Nu har 
Kvinderne i saa mange Aar maattet høre paa Mændene, ved denne Lejlighed ønsker vi at gøre Gengæld!”De første kvindelige kommunalpolitikere følte sig generelt godt modtaget af deres mandlige kolleger og deltog med stor entusiasme i især de kommunalpolitiske opgaver, som vedrørte social- og uddannelsespolitiken

HÅBER DU ALLE 100 DAGE INDE I HUSET:

TAK TAKKER LIVE STREAM & ONTV


Det bliver New England Patriots, der vinder årets Super Bowl i amerikansk fodbold.

I hvert fald hvis man skal tro bookmakerne, der på forhånd giver New York Giants tre points forspring, hvis man vil spille på kampens udfald.

Og det er der mange, der gerne vil. Super Bowl er ikke bare årets mest sete sportsbegivenhed på amerikansk tv, det er også et af de sportsarrangementer, der bliver spillet mest på.

Her gør Baldwin grin med NFL-stjerne

Alene i Nevada, hvor spillebyen Las Vegas ligger, blev der sidste år spillet for 87,5 millioner dollar (knap 500 millioner kroner) på kampens udfald.

Til gengæld ser det ud til, at spillerne ikke helt tror på, at Patriots er så store favoritter, som de bliver gjort til.

Tidligere på ugen vurderede MGM Resorts, der driver 10 bookmakere i Las Vegas, at 65 procent af væddemålene var spillet på Giants.

- Jeg er ret sikker på, at det også forholder sig sådan i resten af Nevada, så det ser ud som om, at staten har brug for en sejr til Patriots, sagde Jay Rood, der er vicepræsident for koncernens væddeløbs- og sportsbettingafdeling.

Der bliver dog ikke kun væddet på kampens udfald, men også på alle muligt andet.